Om Os

Om Nordic Search Group

Selskabet er etableret i juli 2014, med ønsket om at skabe et kvalitetsorienteret alternativ til de førende Executive Search virksomheder, hvorfra partnerkredsen i Nordic Search Group Executive Search har deres erfaring.

Vores kompetencer, metoder og processer er udviklet på baggrund af mangeårig erfaring fra branchen og vi brænder for at yde den mest professionelle service i rekrutteringsbranchen.

Nordic Search Group Executive Search arbejder fokuseret i Practice Groups, hvor den enkelte konsulent har et specialiseret vidensniveau. Det giver os en meget høj succesrate – til gavn for vore klienter.

Vi tilbyder vores klienter, at identificere, tiltrække og vurdere de bedst kvalificerede, og ikke mindst bedst motiverede kandidater, til såvel private som offentlige virksomheder.

Den enkelte kandidat tilbydes en åben, ærlig og professionel proces, der kan føre til nye og spændende karrieremuligheder. Vi sætter en ære i, at vores kandidater føler sig informeret og godt behandlet gennem hele processen.

Vores tilgang er forretningsorienteret, og vi sætter professionalisme og personlig integritet meget højt.

Nordic Search Group er leverandør af menneskelige ressourcer og vi ved, at de bedste kandidater er vores klienters største konkurrencemæssige aktiv.

 

Internationalt

Nordic Search Group arbejder i alle de nordiske lande og internationalt samarbejder vi med førende konsulenthuse. Dette giver os en god balance mellem værdifuldt lokalt kendskab og tilgang til et bredt internationalt kandidatmarked. Alle Nordic Search Group selskaber er forpligtede til kvalitetssikrede procedurer, men er operationelt og økonomisk selvstændige enheder. Vi tilstræber kontinuerligt at videreudvikle vores metoder, så det gør os i stand til at yde en merværdi i vores rekrutteringsprocesser.

 

Etik

Vi opfatter etik, integritet og professionalisme som et dagligt fokusområde på vores lokale kontor.